Wat zeggen onze klanten?

Lees wat andere mensen hebben geschreven over Bongers Bouw en laat zelf ook een recensie achter.

Plaats uw beoordeling
1
2
3
4
5
Plaatsen
     
Annuleren

Schrijf je eigen beoordeling

Bongers Bouw
Average rating:  
 8 reviews
by Anna van der Hoog on Bongers Bouw

Hele fijne en mooie badkamer geplaatst! Sebastiaan is flexibel, meedenkend en behulpzaam.

by Ria Oudenes on Bongers Bouw
Renovatie badkamer

Mijn badkamer was nodig toe aan renovatie. Sebastiaan heeft de oude badkamer volledig gestript en alles weer opnieuw opgebouwd. Tijdens het slopen werd het stof door een afzuiger afgezogen. Hij werkt heel netjes en secuur. Niets was te veel en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Er is echt prachtig werk geleverd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en geniet dagelijks van mijn mooie badkamer.
Ik kan Bongers Bouw dan ook van harte aanbevelen.

by Prins on Bongers Bouw

Na een omvangrijke waterschade heeft Sebastiaan snelle actie ondernomen om de schade te beperken. Daarna heeft hij een groot deel van de muren in de woonkamer moeten slopen, weer opbouwen / stucken, etc. Dat ging snel en met ouderwetse vakbekwaamheid. Sebastiaan is één van de ondernemers die zijn afspraken stipt nakomt en nog trots op zijn vak is. Kwaliteit, zoals je vandaag de dag nog zelden beleeft. Ik kan Sebastiaan dan ook van harte aanbevelen.

by Fam. Van der Welle on Bongers Bouw
Badkamer en toilet

Wat een mooie badkamer en toilet heeft Sebastiaan bij ons achtergelaten! Het is supernetjes geworden. Hij denkt met je mee en is precies in zijn werk.

by Wim van Veelen on Bongers Bouw
Prachtig tegelwerk geleverd

Jaren 30 stijl weer terug gebracht met mooie Mosa tegels die ontzettend mooi aangebracht zijn. Zeer rustige werker die eerst goed kijkt en vervolgens de beste verdeling kiest. Zeer regelmatig en recht aangebracht. Bijzonder fraai gedaan en erg blij mee. En tegen een eerlijke prijs. Dus heb je tegelwerk te doen, bel Sebastiaan!

by Fam. van Wingerden on Bongers Bouw
mooi resultaat badkamer

In april heeft Sebastiaan bij ons de badkamer verbouwd. Vanaf een kale badkamer heeft hij een mooi resultaat neergezet. We zijn er zeer blij mee! Top gedaan.

by van Rumpt on Bongers Bouw
Vakkundig en snel

sebastiaan is een echte vakman, heeft bij ons de complete badkamer geïnstalleerd en betegeld. Alle spullen hadden wij gekocht bij Maxaro en sebastiaan heeft deze keurig geplaatst.
Erg netjes uitgevoerd en ook meegedacht omdat we niet echt een tekening hadden, alleen een idee. Daarnaast nog een aantal klussen naar alle tevredenheid laten uitvoeren. Wij zijn erg tevreden en raden Bongers Bouw van harte aan.

by Patrick de Borst on Bongers Bouw
Badkamer en toilet verbouwing.

Begin januari is er door Bongers Bouw een badkamer en toilet renovatie uitgevoerd. Ik kan u vertellen dat dit in 1 woord "SUPER" is gedaan. Goede communicatie overleg in werkzaamheden. Fijn persoon om mee te werken. Met vertrouwen de sleutel van ons huis afgegeven zodat Sebastiaan zijn werk kon doen, ook al waren we niet thuis.
Zeker een aanrader om uw bouw/verbouwing uit te laten voeren door Bongers Bouw........

© Copyright - Bongers Bouw | Website laten maken? BIG-webdesign