Wat zeggen onze klanten?

Lees wat andere mensen hebben geschreven over Bongers Bouw en laat zelf ook een recensie achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bongers Bouw
Average rating:  
 27 reviews

Sebastiaan werkt netjes en secuur! Vooraf is alles afgeplakt Na een werkdag laat hij zijn spullen netjes opgeruimd achter. Sebastiaan kan mooi strak tegelen en het voeg-en kit werk ziet er ook keurig uit. Bij een onverwacht probleem denkt hij fijn mee. Ook was het werk klaar binnen de afgesproken tijd. Ik ging met een gerust hart even boodschappen doen als hij er was. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer!!

Renovatie badkamer

Bongers Bouw heeft een prachtige nieuwe badkamer met dakraam bij ons gerealiseerd, binnen de gestelde tijd en naar volle tevredenheid. We zijn erg tevreden over het zeer strakke tegel- en kitwerk, de flexibiliteit bij tussentijdse aanpassingen en de prettige communicatie en samenwerking.
Hartelijk dank Sebastiaan!

 by Ella
Badkamer

Als ik vooraf had geweten dat Sebastiaan zo professioneel te werk ging, had ik me niet zo druk gemaakt over het badkamerproject.
Hij werkt keurig netjes en ruimt elke dag alle troep op, heeft een afzuiging voor het stof bij zich en heeft vooraf alles goed afgeplakt.
In zijn werk is hij zeer secuur en denkt mee naar oplossingen voor hobbels die je nu eenmaal tegenkomt bij een verbouwing van een ouder huis.
Het resultaat is prachtig!
Dank Sebastiaan!

Prima aannemer

Bij ons een badkamer en toilet gerealiseerd en zeer naar tevredenheid.
Bedankt voor dit prima vakwerk.

Moet uw toilet gerenoveerd worden? Doe uzelf een lol en bel Sebastiaan Bongers. Hij heeft in ons dijkhuis 3 toiletten gerenoveerd, naar volle tevredenheid. Sebastiaan dacht met ons mee, werkt professioneel, is accuraat, houdt zich aan afspraken, heeft plezier in zijn werk. En is een prettig mens!

Mw.

Renovatie badkamer en toilet, prima werk geleverd, secuur en vakkundig gedaan.
Overleg over aanpassingen waren geen probleem.
Resultaat: een prachtige badkamer en toilet!
Bedankt Sebastiaan.

Badkamer

Wij zijn super tevreden met de verbouwing van onze badkamer door Sebastiaan. Hij denkt goed mee, geeft advies waar nodig, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes en secuur. Sebastiaan hebben wij ervaren als een echte vakman.

Keurig

Sebastiaan levert keurig werk! We zijn enorm tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet. Hij werkt zonder veel onnodige rommel te maken en denkt met je mee.
Daar kun je rustig je klus aan overlaten.

 by Marlies
Tegelen keuken

De muur boven het aanrecht van onze nieuwe keuken moest betegeld worden. Dat kun je, zo blijkt, met een gerust hart aan Sebastiaan overlaten! Keurig netjes! We zijn blij met het resultaat!

Badkamer renovatie

Super blij met onze compleet nieuwe, gerenoveerd, badkamer. De communicatie was fijn, direct en Sebastiaan heeft heel secuur gewerkt.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
© Copyright - Bongers Bouw | Website laten maken? BIG-webdesign