Wat zeggen onze klanten?

Lees wat andere mensen hebben geschreven over Bongers Bouw en laat zelf ook een recensie achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bongers Bouw
Average rating:  
 20 reviews
Keurig

Sebastiaan levert keurig werk! We zijn enorm tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet. Hij werkt zonder veel onnodige rommel te maken en denkt met je mee.
Daar kun je rustig je klus aan overlaten.

 by Marlies
Tegelen keuken

De muur boven het aanrecht van onze nieuwe keuken moest betegeld worden. Dat kun je, zo blijkt, met een gerust hart aan Sebastiaan overlaten! Keurig netjes! We zijn blij met het resultaat!

Badkamer renovatie

Super blij met onze compleet nieuwe, gerenoveerd, badkamer. De communicatie was fijn, direct en Sebastiaan heeft heel secuur gewerkt.

Badkamer / Toilet

Perfect resultaat, netjes en zorgvuldig afgewerkt. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er is professioneel en met goed inzicht aan deze klus begonnen. Vakwerk/Aanrader!!

Badkamer verbouwing

Sebastiaan heeft onze badkamer heel netjes verbouwd. Werkt secuur en zorgvuldig.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
Je kan met een gerust hart je badkamer aan sebas over laten.

Prachtig resultaat!

We zagen er best wel tegenop... realiseren van een nieuwe badkamer en toilet. Nu zeggen we: "Dat was helemaal niet nodig". Een afspraak met Sebastiaan was snel gemaakt, een plan van aanpak stond zo op papier. Tips m.b.t het ontmantelen waren duidelijk, de afvalcontainer vlot geregeld en de afzuiginstallatie van Sebastiaan hield het huis (bijna) stofvrij. De rest heeft Sebastiaan gedaan. Een hele klus, die professioneel is uitgevoerd. Het resultaat is een prachtige badkamer en toilet. We zijn er heel blij mee! En wat ook niet onbelangrijk is... Sebastiaan werkt netjes, doet waar hij voor komt, is duidelijk in zijn afspraken en is ook beleefd en aardig! Wat ons betreft, heb je een nieuwe badkamer nodig? Niet tegenop zien, gewoon Sebastiaan bellen!

Badkamers

Sebastiaan is een vakman. Hij komt zijn afspraken na.
En hij werkt zo netjes.
Wij zijn heel erg blij met onze 2 badkamers voor onze b en b.
Kom je een nachtje logeren met je vrouw Sebastiaan? Dan kan je bubbelen in het bubbelbad wat je zelf keurig geplaatst hebt. Van harte welkom!

Nieuwe badkamer

Sebastiaan heeft vakwerk afgeleverd. Hij werkt netjes en secuur. Ook denkt hij met je mee. Het resultaat is dan ook een badkamer die er wezen mag. Top!

Een nieuwe badkamer? Dat is te vergelijken met een nieuwe keuken.

Een nieuwe badkamer? Dat is te vergelijken met een nieuwe keuken. In beide gevallen kun je een essentieel deel van je huis voor langere tijd niet gebruiken. Om nog maar te zwijgen van het denk- en doewerk dat ermee gepaard gaat. Je zou er bijna nooit aan beginnen. Maar dan heb ik een bericht dat bij iedereen met nieuwebadkamerplannen voor opluchting zorgt: dat doe werk kun je in het volste vertrouwen overlaten aan Sebastiaan Bongers. Hij maakte van onze dertigjarige badkamer een ruimte waar ik de eerste tijd alleen maar vol bewondering naar kon kijken. De fijne inloopdouche, het zwevende toilet, de zwevende badkamerkastjes, de mooie vloer- en wandtegels, en alles even mooi afgewerkt. Je gaat er bijna zélf van zweven. Dus onthoud die naam: Sebastiaan Bongers. En zijn bedrijf heet BongersBouw. Een bedrijf waar je op kunt bouwen. En dat met je meedenkt. Want dat doet Sebastiaan ook!

 by Mike
Badkamer, toilet, trap naar zolder en kozijnen

Omdat Sebastiaan bij ons in de buurt woont was het niet moeilijk om hem te vinden, na contact met hem te hebben opgenomen bleek dat hij, ondanks de drukke tijd op het gebied van verbouwingen, tijd te hebben voor ons project. We wonen nu een aantal weken met veel plezier in ons nieuwe huis en hebben erg veel plezier van het werk dat Bongers Bouw voor ons gedaan en geregeld heeft. Een verbouwing met de omvang zoals die van ons huis verloopt nooit helemaal vlekkeloos, echter is hier met Sebastiaan altijd over te praten en heeft op gebied waar iets niet helemaal goed ging altijd meteen klaargestaan die situaties naar tevredenheid te verhelpen.

Kortom: prettige samenwerking, mooi afgewerkt, denkt mee (praktisch en financieel), en staat klaar wanneer je puntjes van nazorg hebt.

Bedankt voor je bijdrage aan ons nieuwe stekje! Zeer tevreden.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
© Copyright - Bongers Bouw | Website laten maken? BIG-webdesign