Wat zeggen onze klanten?

Lees wat andere mensen hebben geschreven over Bongers Bouw en laat zelf ook een recensie achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bongers Bouw
Average rating:  
 22 reviews
Mw.

Renovatie badkamer en toilet, prima werk geleverd, secuur en vakkundig gedaan.
Overleg over aanpassingen waren geen probleem.
Resultaat: een prachtige badkamer en toilet!
Bedankt Sebastiaan.

Badkamer

Wij zijn super tevreden met de verbouwing van onze badkamer door Sebastiaan. Hij denkt goed mee, geeft advies waar nodig, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes en secuur. Sebastiaan hebben wij ervaren als een echte vakman.

Keurig

Sebastiaan levert keurig werk! We zijn enorm tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet. Hij werkt zonder veel onnodige rommel te maken en denkt met je mee.
Daar kun je rustig je klus aan overlaten.

 by Marlies
Tegelen keuken

De muur boven het aanrecht van onze nieuwe keuken moest betegeld worden. Dat kun je, zo blijkt, met een gerust hart aan Sebastiaan overlaten! Keurig netjes! We zijn blij met het resultaat!

Badkamer renovatie

Super blij met onze compleet nieuwe, gerenoveerd, badkamer. De communicatie was fijn, direct en Sebastiaan heeft heel secuur gewerkt.

Badkamer / Toilet

Perfect resultaat, netjes en zorgvuldig afgewerkt. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Er is professioneel en met goed inzicht aan deze klus begonnen. Vakwerk/Aanrader!!

Badkamer verbouwing

Sebastiaan heeft onze badkamer heel netjes verbouwd. Werkt secuur en zorgvuldig.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
Je kan met een gerust hart je badkamer aan sebas over laten.

Prachtig resultaat!

We zagen er best wel tegenop... realiseren van een nieuwe badkamer en toilet. Nu zeggen we: "Dat was helemaal niet nodig". Een afspraak met Sebastiaan was snel gemaakt, een plan van aanpak stond zo op papier. Tips m.b.t het ontmantelen waren duidelijk, de afvalcontainer vlot geregeld en de afzuiginstallatie van Sebastiaan hield het huis (bijna) stofvrij. De rest heeft Sebastiaan gedaan. Een hele klus, die professioneel is uitgevoerd. Het resultaat is een prachtige badkamer en toilet. We zijn er heel blij mee! En wat ook niet onbelangrijk is... Sebastiaan werkt netjes, doet waar hij voor komt, is duidelijk in zijn afspraken en is ook beleefd en aardig! Wat ons betreft, heb je een nieuwe badkamer nodig? Niet tegenop zien, gewoon Sebastiaan bellen!

Badkamers

Sebastiaan is een vakman. Hij komt zijn afspraken na.
En hij werkt zo netjes.
Wij zijn heel erg blij met onze 2 badkamers voor onze b en b.
Kom je een nachtje logeren met je vrouw Sebastiaan? Dan kan je bubbelen in het bubbelbad wat je zelf keurig geplaatst hebt. Van harte welkom!

Nieuwe badkamer

Sebastiaan heeft vakwerk afgeleverd. Hij werkt netjes en secuur. Ook denkt hij met je mee. Het resultaat is dan ook een badkamer die er wezen mag. Top!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
© Copyright - Bongers Bouw | Website laten maken? BIG-webdesign